Labo Hoet
We make you smile

ONS BEDRIJF

Labo Hoet is een familiebedrijf gelegen in de historische stad Gent. Wij hebben gedurende meer dan 50 jaar kennis en ervaring opgebouwd die wij dagdagelijks gebruiken om hoogwaardige en kwalitatieve producten te leveren aan de tandartsen.

De huidige hoge standaard in de dentale markt bekomen wij door een balans in ambachtelijke technieken en high-tech cadcam technieken.

Mede door de jarenlange ervaring zijn we er trots op dat wij kunnen meedenken in het runnen van uw praktijk. Dit door de dagdagelijkse, maar ook de soms uiterst complexe of esthetische casussen tot een goed einde te brengen.

Wij zijn ook trots dat wij al jaar en dag mogen leveren aan universiteiten in Vlaanderen.

Dankzij een vlotte organisatie beperken wij ons niet tot Gent en omstreken, maar hebben wij tevreden klanten over geheel Vlaanderen.

Prothese afdeling Labo Hoet - Gent
TEAM

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Onze geschoolde en ervaren tandtechnici worden bijgestaan door enthousiaste medewerkers die eenvoudiger, maar daarom niet minder cruciale taken op zich nemen.

Kwaliteitscontrole is iets wat door het gehele proces gebeurd, om zo de kans op fouten te minimaliseren.

Ook in de administratie wordt diezelfde kwaliteitsstandaard aangehouden.

Tot slot kan u ook beroep doen op een van onze specialisten om bepaalde casussen tot in detail voor te bereiden en samen het gehele proces te doorlopen.
 
E-mailen
Bellen
Map